Tre nävar sand och en smoothie

Idag har Ylva och Leia lekt vid lekplatsen i Stadsparken. De hade verkligen roligt, full fart hela tiden. Det fanns så mycket spännande att se på, röra vid, klättra på, äta........ Tror Ylva fick i sig tre nävar sand idag. Blev faktiskt förvånad för tidigare har hon aldrig varit intresserad av att äta sanden. Men, men, lite skit rensar magen! Tyvärr gäller inte detsamma vår lägenhet, den blir inte ren av sand.. det ser ut som ett grustag här, och det knastrar när man går! Haha, men det är det värt, när man får se ungarna röja runt på det där viset. Önskar jag hade haft med kameran, men tyvärr..

Nu sitter jag och njuter av en smoothie (en blandning av vindruvor, blåbär, banan och kiwi) medan Anders är iväg och tränar.

Ylva kommer att börja på förskolan redan åttonde september. Det är alltså bara knappt 3 veckor kvar. Känns konstigt, men bra samtidigt. Det känns som att hon är redo, och som att hon faktiskt behöver det. Hon har så roligt när hon träffar barn i sin egen ålder, när hon får leka och det händer massa saker runt omkring. Eftersom Anders jobbar heltid nu så blir det jag som får vara med på inskolningen, känns lite jobbigt men det går nog bra. Jag hoppas och tror att det går lätt och att hon kommer trivas bra redan från början! Är det någon som har några tips så får ni gärna framföra dem via kommentarena.... :-)

Kommentarer
Postat av: anna

Det kommer äkert gå jättebra så social som Ylva är! Det kanke blir tomt för dig dock, som inte är van att vara själv hela daganrna!

2008-08-21 @ 09:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0