Träning och middagsbjudning

 (bilden är från gerdahallens hemsida)

Spinningen igår var grym på alla sätt. Grymt jobbigt, grymt svettigt och grymt skönt. Det blir definitivt fler gånger! Instruktören var kanonbra, fick alla att ge järnet... Tyvärr ska hon nog inte fortsätta till hösten, men de andra är säkert också bra!

Ikväll är det Anders tur att träna. Skönt att vi har träningen, både för han och för mig. Man behöver lite egentid att rå om sig själv på. Och dessutom behöver man vara stark i kroppen för att orka ta hand om en liten gullunge hela dagarna. Och träning ger extra energi, så är det faktiskt. Det gör att man orkar med allt annat runt omkring, samtidigt som man rensar tankarna lite när man tränar. En annan grej som är bra nu när vi tränar båda två är att vi kan peppa igång varandra; är man trött nån dag och känner att man inte orkar ta sig iväg så påminner den andra om hur bra det känns när man väl är igång. Och det stämmer alltid...

Nu ligger Ylva och sover sin förmiddagslur. När hon har vaknat kommer Martin och Leia för att leka lite. I eftermiddag (när Andi är på gymmet) ska jag och Y till Micke och bli bjudna på middag. Smaskigt! Tror minsann det blir paradrätten, ugnsbakad lax! Inte varje dag man blir bjuden på middag i en studentkorridor..... Får se om Y hittar nåt spännande att leka med, eller lite studentlitteratur att riva sönder kanske?

Kommentarer
Postat av: Tess

hej sötnos! kul med en ny blogg! :) ser fram emot att läsa här. puss

2008-07-23 @ 10:32:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0