Och så lite REKLAM...


Jag är upp över öronen förälskad i vår handdammsugare med skaft från Electrolux! Den har bott med oss i över ett halvår nu, och den har gjort mycket nytta. När den inte arbetar står den i laddaren och ser vacker ut. Innan vi fick vår nya familjemedlem (ja, jag menar dammsugaren, inte Ylva) så hade vi en sån där klumpig dammsugare med sladd. En sån där röret alltid vek sig och luften som den blåste ut luktade så illa. Ni känner säkert igen det. Det var inget roligt att dammsuga på den tiden. Vi mer eller mindre väntade ut varandra, den som allra mest stod ut med skiten i hörnen vann. Den med minst tålamod drog fram dammsugaren till sist, med mycket möda och stort besvär. Nu väntar vi aldrig ut varandra längre. Det är faktiskt rätt skoj att köra ett par varv med vår Electrolux-dammsugare. Det går fort och enkelt, den är alltid redo.

Tyvärr är det inte lika roligt att skura golvet, så under Ylvas matstol ser det ändå alltid för jäkligt ut......

Kommentarer
Postat av: Minna

Fast nu fuskar du allt... Bilden föreställer ju den dammsugare du VILLE ha, men som du inte fick för A... Din är visserligen lika bra, och också väldigt snygg, men den på bilden är ju ett strå vassare! ;-)

2008-10-27 @ 10:48:30
Postat av: Liv

Minna: Sant, så sant! Vi borde ha köpt den istället. Jag är säker på att A skulle vant sig vid färgen. Y skulle definitivt ha älskat den ;-)

2008-10-27 @ 12:38:36
URL: http://livleverlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0