Åka rullator och lukta på blommor

Idag har Ylva och jag vart i Botaniska trädgården med gammelmormor och faster Anna. Vi var inte ensamma om att söka oss till Botan i värmen, ett stort gäng studenter hade också hittat dit och slagit sig ner i gröngräset där de satt och fyllesnackade. "Hej alla baaaaarnen!" ropade Ylva när hon såg dem. Och visst har hon rätt, alkohol kan förvandla vem som helst till en barnunge..

Gammelmormor använder rullator för att kunna gå. Ylva tyckte det var lite orättvist att inte hon fick "köra rullator", men gammelmormor var snäll nog att ge henne skjuts!



På dagis håller barnen på att lära sig om våra fem sinnen. Just nu är de inne på lukten, så Ylva vill lukta på precis allt. Imorse när hon "diskade" ville hon visa mig att hon kunde lukta på vattnet. "Luktar gott!" var hennes betyg. I Botan fanns många blommor att lukta på, och visst måste de väl ha doftat bättre än kranvatten?



Igår var Andi och Ylva på Stadium och köpte en fotboll. En alldeles riktig fotboll, i minsta storleken, en sån som man brukar ha att öva teknik på. Den är alldeles lagom för hennes små fötter, så nu dribblar hon för fullt! Självklart hade vi med bollen till Botan också.


Kommentarer
Postat av: Tess

Sötnosen! Jag saknar er!

2009-04-24 @ 07:16:41
URL: http://tessvarlden.blogg.se/
Postat av: Minna

Vad mysigt ni verkar ha haft det!

2009-04-24 @ 08:06:21
Postat av: rebecca

vad fina bilder, mysigt ser det ut! kram

2009-04-24 @ 11:46:54
Postat av: Karin

Visste väl att hon skulle börja tidigt med fotboll! :)

2009-04-26 @ 10:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0