Frukt-picknick, barnbord och crêpes

Idag har vi haft en toppendag. Picknick i stadsparken med Hanna och Sandra i morse, medan Ylva lekte på lekplatsen. Massor av frukt, hembakat bröd, hemgjord avokadoröra som pålägg och härligt sällskap i vackert väder. När vi var mätta och nöjda och Ylva började klä av sig och tänkte bada i (den äckliga) fontänen så beslutade vi att gå hem till oss istället. Satt i trädgården och myste medan Y plaskade i tvättbaljan. Hade det rätt gott, måste jag säga.

Som pricken över i kom även Innie förbi tillsammans med Mattias och Celia. Vi tänkte ta en tur in på Kulturen men där var visst hundar inte tillåtna så vi tog en liten promenad på stan istället, drack is-chai respektive is-latte på espressohouse och hade allmänt trevligt.

Sen cyklade Ylva och farmor iväg på äventyr, medan Andi och jag tog bilen till Gastelyckan och köpte ett barnbord med tillhörande stol som annonserats ut på blocket.se. Tack Minna för tipset! Det blir perfekt i Ylvas lekstuga.

När Y kommit hem bjöd vi farmor, farfar och faster Anna på crêpes. En sort var fyllda med indisk linsröra och de andra var fyllda med tacofärs. Det det serverades bönsallad och till efterrätt blev det olika sorters meloner. Mums filibabba!

Kommentarer
Postat av: Minna

Vad kul att ni fick bordet! Det verkade jättefint på annonsen.

2009-08-09 @ 20:59:36
URL: http://juppepuppe.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ja, det var rätt gött! Vilken underbar trädgård! :)



kramar

2009-08-10 @ 19:13:28
URL: http://havskristall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0