Busfabriken!

Jag har ju glömt att berätta om helgen i Halmstad! Ledsen för den sena uppdateringen....

För massor av helger sedan var vi alltså i Halmstad. Ylva och jag tog tåget dit, vilket var enormt roligt! Det fanns så mycket att titta på för Ylva, och genast hittade hon en kompis som också skulle åka till Halmstad. Hon gick genom vagnarna, ropade "hej allihopa" och charmade de flesta.
Väl framme möttes vi av Tess, Ylvas fadder. Eller "Tessen" som Ylva säger.. Så gulligt! Vi fikade med Tess mamma, lekte på en fin lekplats, promenerade och myste.

Nästa dag började med en härlig hotellfrukost på Grand som Ylvas andra fadder Fredrik bjöd oss på. Ylva tyckte att det var rena paradiset, hon åt tjocka skivor med leverpastej, bröd av olika slag, hemgjord hallonyoghurt och massor av olika köttpålägg! Det blev en lång frukost, vilket vi inte är så bortskämda med. Härligt!

Efter frukosten promenerade vi till "Busfabriken" som är ett inomhus-lekland. Jag har nog aldrig varit på något roligare ställe! Tur man har barn så man får göra sånt där... Där fanns mängder av roliga saker, bollhav, klätterställningar, rutschkanor, hinderbanor, hoppborgar, studsmattor och ALLT var mjukt och i princip omöjligt att skada sig på. Vi lekte i nästan 3 timmar, sen var vi rejält trötta alla tre.

Tess och Ylva klättrar:


Ylva i bollhavet:


Det fanns massor av konstiga cyklar också, Ylva provade de flesta:


Tess och Ylva åker rutschkana!


Det är roligt att hoppa studsmatta!!! Men man blir ganska trött också :)


Och vet ni vad!? Vi vann en elefant :)



Kommentarer
Postat av: Tess

Ni får snart komma igen! :)

2009-05-09 @ 10:49:39
URL: http://tessvarlden.blogg.se/
Postat av: flem

Vackra och intressanta bilder.

2011-01-09 @ 18:22:17
URL: http://ryska-kvinnor.photoswomens.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0